Actualitate

UPDATE! Accident grav în Florești. Femeia lovită, mamă a trei copii, a rămas fără un picior

Un grav accident s-a produs pe strada Eroilor din Florești. 

O mașină a intrat într-o stație de autobuz, potrivit primelor informații, șoferul (59 de ani, din Florești) ar fi încercat să întoarcă pe mijlocul străzii și a fost lovit de o altă mașina, una dintre mașini a intrat în oamenii care așteptau autobuzul. În urma tragicului accident s-au înregistrat două victime, mamă și copilul de circa 14 ani.
Traficul de pe strada Eroilor este blocat și îngreunat până la Cluj. 

UPDATE 2


În cele din urmă, doctorii au trebuit să amputeze piciorul femeii. Au făcut tot posibilul să îl salveze, inclusiv grefă de venă de la celălalt picior. Din păcate risca să moară, așa că au fost nevoiț să îi amputeze piciorul.

UPDATE 1


 Femeia care acum se află încă în spital se numește Anca Nicoleta Petean și este mamă a trei copii. Pe pagina ei de Facebook scrie că face obiecte handmade, este mamă 24 de ore din 24 și de asemenea este voluntar la Serviciul de Ambulanță Județean din Cluj. La doar 30 de ani, tânăra se mândrea pe Facebook cu poze cu copiii ei. Cel mai mic dintre ei este o fetiță de doar 5 luni care, din păcate, în aceste momente nu este alături de mămica ei.

Comunitatea online din Florești s-a arătat foarte îngrijorată de soarta femeii care se afla la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Astfel, mesajele de încurajare au început să curgă pe rețelele de socializare. Cu toate că Anca nu le poate vedea, floreștenii speră că gândurile lor bune vor ajunge la ea și se va întoarce în cel mai scurt timp acasă.


„Anunțați, vă rugăm, dacă/cu ce putem ajuta! Suntem mulți aici și am convingerea că ne putem mobiliza exemplar! Multă sănătate!”, a scris Carmina Bedreagă.

Despre bărbatul care a produs accidentul, floreștenii spun că nu este la prima lui ilegalitate.


„Ciubăcarul cu loganul albastru nu-i la prima întoarcere în stație. De nenumărate ori l-am surprins și a făcut pe deșteptul când l-am atenționat”, a spus Laicsi Sipos.

Fratele victimei a mulțumit locuitorilor din Florești pentru gândurile bune pe care le-au transmis.


„Bună dimineața! Sunt fratele victimei, scriu de pe telefonul ei și vreau să vă mulțumesc în numele ei pentru solidaritate și gândurile bune. Este în stare gravă, dar doctorii speră să poată să îi salveze piciorul”, a scris bărbatul.

 

abonare newsletter